Cariere

Suntem o echipă entuziastă, puternică și profesionistă! Dorința de a fi cei mai buni în tot ceea ce facem se reflectă atât în calitatea rezultatelor obținute precum și în gradul ridicat de satisfacție al clienților noștri.

Ne place să fim la curent cu noutățile pe care să le transpunem mai apoi în soluții și servicii inovative. De aceea, citim, ne documentăm și învățăm cât mai multe din tot ceea ce facem.

Dacă ai cunoștințe avansate de IT, ești pasionat(ă) de ceea ce faci și ești dornic(ă) să afli mai mult și mai mult, te așteptăm alături de noi!

Aplică pentru unul dintre posturile disponibile sau trimite-ne CV-ul tău astfel încât să te putem contacta de îndată ce găsim locul care se potrivește cel mai bine aptitudinilor tale.

Program de stagii - “INSOFT INternship”

INSOFT susține tinerii talentați –studenți și masteranzi, cărora le oferă șansa de a participa la stagii de pregătire și perfecționare în cadrul programului “INSOFT INternship”. Stagiile vor avea  durată de 3 luni și se vor desfășura în intervalul iunie – octombrie 2016.

Programul  are ca obiectiv familiarizarea studenților și masteranzilor cu cele mai moderne soluții IT, aplicate practic. Astfel, stagiarii vor fi integrați în cadrul echipelor deja existente și vor avea oportunitatea de a intra în contact cu mediul de lucru de zi cu zi, pentru a câștiga experiența rolurilor într-un proiect real.

Toți participanții la stagii vor primi la finalul perioadei petrecute în echipa INSOFT, diplome care să ateste experiența dobândită.

Cei interesați pot aplica pentru unul sau mai multe stagii dar este important ca în momentul transmiterii CV-ului pe adresa hr [ at ] insoft-dc.ro, să fie precizată clar poziția pentru care se aplică. Mesajele care nu vor include denumirea stagiului vizat, nu vor fi luate în considerare.

INSOFT wants you, because you’re the best!