Despre noi

Din anul 2008, anul înfiinţării companiei, răspundem cu promptitudine solicitărilor clienților noștri și contribuim la succesul fiecărui proiect derulat.
 
Evoluția noastră constantă este cea care ne-a asigurat una dintre pozițiile de top în rândul companiilor de IT&C din România și care ne-a ajutat să câștigăm încrederea clienților și partenerilor noștri. Avantajul nostru competitiv constă în know-how-ul pe care îl deținem și în calitatea și experiența deosebită a echipei INSOFT.
 
Ne plac provocările și răspundem cu promptitudine nevoilor și așteptărilor clienților cărora le devenim parteneri în proiecte de succes.
 
Dezvoltăm o gamă extinsă de soluții informatice adresate domeniului educațional, sănătății și mediului de afaceri și suntem unul dintre principalii integratori de sisteme informatice complete. Astfel, punem la dispoziția clienților noștri aplicații software, dezvoltate în cele mai noi și mai performante tehnologii, integrate cu echipamente hardware și de comunicații produse de companii internaționale de renume.
 
Prin intermediul serviciilor de consultanță oferim clienților suport în identificarea nevoilor proprii și anticipăm așteptările acestora pentru a putea răspunde cerințelor privind personalizarea aplicațiilor dezvoltate.
 
Toate acestea se realizează cu succes, zi de zi, datorită echipei de specialiști INSOFT. Suntem tineri, dinamici, creativi și responsabili. Ne dorim să creștem în continuare, frumos și... responsabil, iar pentru aceasta acordăm importanță și activităților de responsabilitate socială. Fie că vorbim despre rezultatele proiectelor pe care le implementăm, fie că ne referim la implicarea directă a fiecăruia dintre noi în activități pentru sprijinul educației, serviciilor de sănătate sau pentru protejarea mediului, credem că schimbarea în bine este posibilă și încercăm să o dovedim ori de câte ori avem ocazia.