Misiune și valori

Misiune
Misiunea noastră este centrată pe dezvoltarea de parteneriate de lungă durată care se bazează pe furnizarea de servicii la standarde înalte de calitate și adaptate cerințelor personalizate ale fiecărui client.

Dorim să ne consolidăm poziția atât pe piața din România cât și pe piețele internaționale pe care suntem prezenți iar în acest sens oferim clienților noștri garanția profesionalismului care se reflectă în serviciile pe care le punem la dispoziția lor.

În dezvoltarea strategiilor pe care le concepem, urmărim puncte cheie precum:

  • Oferirea de produse software inovatoare;
  • Asigurarea de servicii și produse la standarde calitative superioare;
  • Stabilirea parteneriatelor care au la bază un set de valori bine definite;
  • Implementarea de proiecte de anvergură.

Valori

Pasiunea și dedicarea pentru ceea ce facem sunt două dintre cele mai importante valori care ne ghidează activitatea de zi cu zi. Astfel, reușim să furnizăm produse și servicii la standarde înalte de calitate, care satisfac cele mai exigente cerințe.

Cerința obligatorie pentru performanță este să fim cu un pas înainte în tot ceea ce facem și este totodată una dintre modalitățile prin care aducem clienților noștri valoare adaugată prin intermediul soluțiilor oferite.

Perfecționarea și învățarea continuă ne oferă capacitatea de a ne adapta rapid noilor coordonate care pot apărea în proiectele derulate. Suntem deschiși ideilor și inițiativelor partenerilor noștri deoarece împreună putem duce la bun sfârșit obiectivele specifice, asociate fiecărui proiect. 

 

Valorile care se află la baza echipei INSOFT cât și în stabilirea unor parteneriate de încredere, bazate pe performanță și profesionalism, sunt:

  • Relații de durată

Relațiile de durată se construiesc în timp, se bazează pe sinceritate, respect și implicare. Calitatea înaltă a serviciilor oferite este consolidată prin poziționarea ca parteneri pe termen lung ai clienților noștri cărora le oferim suport pentru atingerea performanței vizate.

  • Valoarea echipei

Succesul proiectelor dezvoltate se datorează experienţei, profesionalismului şi calităţii excepționale a echipei INSOFT. Punem accent pe dezvoltarea profesională și personală a fiecăruia dintre noi iar în acest sens facilităm participarea în cadrul programelor și cursurilor specifice de perfecționare continuă.

  • Inovație și creativitate

Inovația este esențială pentru a ajunge la mixul perfect al elementelor care contribuie la succesul fiecărui proiect. Aducem valoare adăugată clienților noștri prin încorporarea celor mai recente tehnologii cu cele mai eficiente și originale soluții.

  • Cercetare –dezvoltare

Pentru consolidarea capacității de a livra constant produse de actualitate, care au la bază cele mai performante tehnologii, desfășurăm activități de cercetare-dezvoltare în vederea îmbunătățirii permanente a produselor, serviciilor, sistemelor și proceselor existente. Activitatea departamentului de cercetare-dezvoltare reprezintă una dintre componentele cheie în crearea unor standarde înalte de calitate și în dezvoltarea de servicii inovatoare care se pliază întocmai nevoilor clienților noștri.

  • Responsabilitate socială

Susținem și ne implicăm activ în promovarea atitudinilor și comportamentelor responsabile atât din punct de vedere social cât și în ceea ce privește organizația pe care o reprezentăm. Suntem preocupați de viitorul pe care îl construim atât prin intermediul proiectelor realizate cât și prin acțiunile de zi cu zi ale fiecăruia dintre noi.